Diabetes, Collitis Ulcerosa, Morbus Crohn….

Sygdomme

  • Er du ramt af en kronisk sygdom og oplever at den rammesætter dit liv, mere end du har lyst til ?
  • Er du bekymret for sygdommens udvikling og hvad morgendagen bringer?
  • Har sygdom betydning for, hvad du tør give dig i kast med ?

Du eller din pårørende har måske fået stillet en diagnose på en kronisk sygdom, som fremover vil påvirke jeres liv.  Der kan være perioder, hvor sygdommen er I ro og  andre perioder, hvor den fylder og  forstyrrer.

Jeg taler med mange mennesker, som er ramt af sygdom. Uanset hvilken sygdom, der er diagnosticeret, er det både  den ramte og den pårørende, som berøres, rammes eller måske rystes. Man bliver tvunget til at se i øjnene, at kroppen kan blive slidt, ikke altid makker ret og at livet er forgængeligt.

Det er ikke kun kroppen, som rammes, men i lige så høj grad psyken. Du har måske oplevet at blive overvældet af alle typer af følelser og at det kan være svært at styre eller undgå. Du har måske mennesker i din nærhed, som du frit og åbent kan tale med, men ind imellem kan det være en lettelse at tale med en udenforstående – et menneske som ikke også er berørt og ikke på forhånd har antagelser om, hvordan livet med sygdom skal håndteres.

Jeg tilbyder samtaler både til sygdomsramte og deres pårørende for at give et frirum, hvor alt kan siges højt. Og ikke mindst støtte til at nå frem til, at leve godt med sig selv og sygdommen på trods af de forandringer, der er stødt til.

Kroniske sygdomme, solnedgang