Sorg og Krise

  • Har du svært ved at komme op om morgenen ?
  • Virker din hverdag indholdsløs ?
  • Har du svært ved at vende din opmærksomhed udefter ?

Kan du genkende dig selv I nogle af spørgsmålene ?

Sorg – en naturlig proces

Når vi rammes af sorg eller krise i vores liv, reagerer vi alle – men forskelligt. Du oplever måske, at du er forsvundet helt ind i sorgen, at du går ind og ud af den eller forsøger at lægge låg på ? Men tanker om meningsløshed og hvordan  man skal komme videre, er noget mange kender til. Det gælder måske også dig ? Der er ikke kun en vej gennem sorg, men det er vigtigt, at du finder netop din måde at være i sorgen på og være I dit liv på.

“Tiden læger alle sår” er et gammel velkendt ordsprog, men  holder sjældent helt, hvad det lover.  Ved at sætte ord på tanker og følelser, kan der i stedet for forvirring og bedrøvelse efterhånden skabes en ny sammenhæng, et nyt mønster. Det får ikke sorgen til at forsvinde, men kan gøre det muligt at leve videre og efterhånden skabe en ny mening med dit liv.

Jeg tilbyder samtaler og vejledning efter behov med henblik på, at den enkelte kan genskabe et meningsfuldt liv på trods. Tag kontakt på mail eller telefon 30 28 44 82 for en uforpligtende samtale

Få hjælp til Sorg og Krise